HVDM Vastgoed en Beheer
innovatief, objectief,discreet en onafhankelijk.
Home      Beheer VvE

 

                                                                                  
 
 
                                                               

                                                      HVDM  Vastgoed en Beheer                      

                                    Kennis van vastgoed & meer in één hand

                             Seniorprojectmanagement – advies - interim-management – plantoetsing – makelaardij - vastgoedbeheer & onderhoud

                                Torenvalk 24…….. 3752SK……. Bunschoten.......... T: 06-31770794.......... E: info@hvdmvastgoedbeheer.nl
 
 
Onze diensten hebben wij onderverdeeld en wij kunnen u een totaalpakket bieden, maar HVDM Vastgoed & Beheer biedt u liever maatwerk aan. De kosten aangaande het beheer kunt u net zo duur maken als u zelf wilt. Kleine VvE's zouden veel zaken zelf kunnen regelen. Net als thuis maar dan voor een paar appartementen meer. HVDM kan u ook bijstaan en adviseren. Wij kunnen uw exploitatiekosten verminderen door een stevige onderhandeling met aanbieders van onderhoudsdiensten. u mag het allemaal zeggen. Dit betekend dat wij echt maatwerk leveren.
 
 
Algemeen Beheer:
Voor bedrijven, publieke instellingen en particuliere (grote) verenigingen is dit een must. Wij nemen al uw werk uit handen, en bieden u alles omtrent het beheer van uw vastgoed. Er is namelijk veel kennis nodig om vastgoed te beheren. U kunt uw centjes maar
één keer uitgeven. HVDM zorgt dan ook goed voor uw centen, en geeft u de garantie dat er altijd gewerkt wordt inzake de juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Met ons concept kunnnen wij dit tot stand brengen.
 
 
Administratief Beheer & Financieel Beheer:
Met inachtneming van alle geldende wet- en regelgeving en conform splitsingsakte en splitsingsreglement kunnen wij u een totaal pakket aanbieden omtrent de administratie en de financien. maar zoals al is aangegeven kunt u ook veel zaken zelf regelen. Denk hierbij aan de bankzaken en inning van de bijdrage VvE.
HVDM is wel van mening dat de budgetten voor onderhoud apart moeten worden beheerd door de beheerder. Hierdoor borgt met het onderhoud en daarmee de instandhouding van uw gebouwen en terreinen. 
 
 
Technisch Beheer:
Erg belangrijk is het aspect onderhoud. Daarbij is ook de planning heel belangrijk. Een juiste planning voorkomt verrassingen en financiele tegenslagen. Daarbij voorkomt het onnodig ongemak en geeft het wonen een positieve impuls.
HVDM is van mening dat onderhoud het belangrijkste aspect is om een gebouw en de bijbehorende terreinen functioneel instand te houden. Wij hebben jarenlang ervaring met verschillende disciplines omtrent het onderhoud van vastgoed in het algemeen. Ook m.b.t. de Inkoop en aanbestedingen kunnen wij veel voor u betekenen. Wij durven u te garanderen dat de kosten concurerend zullen blijven en u nooit teveel betaalt voor een dienst en de bijbehorende producten. HVDM heeft veel ervaring in het onderhoud en de instandhouding van complexe gebouwen en de gebouwgebonden installaties. Complex om de installaties die daar aanwezig zijn. Denk hierbij aan maatschappelijkvastgoed zoals gebouwen die gerelateerd zijn aan de gezondheidszorg. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.
 
 
Tot slot:
Goed onderhoud kan geld opleveren, de kosten vallen mee, afhankelijk van het pakket kunnen wij u dus iets bieden wat past.
Onderhoud van uw bezit geeft dat het zijn waarde behoud en aantrekkelijk blijft op de markt. Daarbij geeft het ook een positieve impuls aan het aspect welzijn. Wij hopen uw nieuwsgierigheid te hebben opgewekt. U kunt ons bereiken via het contactformulier. Maar ook een kort bericht via email is voldoende.
 
 
Wij leveren maatwerk. Indien wij uw interesse hebben gewekt kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
 
  Ons emailadres is: info@hvdmvastgoedbeheer.nl